Consilierii raionali s-au întrunit în ședință extraordinară, află ce decizii vor lua / VIDEO

0
200

Astăzi, 30 septembrie 2022, consilierii raionali din Soroca s-au convocat într-o ședință extraordinară. Pe ordinea de zi sunt 14 proiecte de decizie. 

Printre subiectele ce urmează să fie propuse la vot consilierilor raionali sunt atribuirea Muzeului de Istorie și Etnografie din Soroca a numelui ”Nicolae Bulat”, alocarea mijloacelor financiare din componenta raională pentru instituțiile educaționale, constituirea Instituției Publice ”Centrul Raional pentru Tineret Soroca”, aprobarea Programului reparație și întreținere a drumurilor publice locale din raionul Soroca, pentru anul 2022, sesizarea Direcției Generale Teritoriale „Nord” al Centrului Național Anticorupție privind construcția stadionului raional și altele.

Ședința este transmisă live pe platforma euparticip.md de către secretariatul Consiliul pentru Participare din raionul Soroca – Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, în cadrul Proiectului ”Facilitarea participării civice în procesul decizional”.

Articolul precedentLa Soroca se propune deschiderea a încă unui centru pentru tineret: în beneficiul tinerilor sau interesul politicienilor?
Articolul următorUnde te poți distra în acest weekend?
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.