VIDEO: Iată finaliștii tineri ai concursului de fotografii „Decada Dragostei”

0
1318

Pentru îndrăgostiții de orice vârstă, de la 18 la 99 de ani, “Observatorul de Nord” a lansat în luna februarie un CONCURS în care a îndemnat să participe cele mai îndrăgostite cupluri din raionul Soroca. Sponsorii acestui concurs sunt partenerii noștri tradiționali Magazinul de vinuri ”Buchetul Moldovei” și „John Pix” lider pe piața tiparului din regiunea noastră.

Bătălia cea mare a fost la “Cuplurile tinereții”, între timp oamenii sunt îndemnați să participe și împartă like-uri „greilor” din categoriile “Cuplurile de argint” și “Cuplurile de aur” până la 18 februarie. Fiți cu ochii pe “Observatorul de Nord” și împărțiți like-uri celor mai atrăgătoare cupluri.

Marți, 11 februarie 2020 redacția “Observatorul de Nord” a făcut totalurile concursului, astfel pe primele trei locuri s-au situat:

Tamara și Gheorghe (184 like-uri)

Mirela și Victor (164 like-uri)

Anișoara și Iulian (145 like-uri)

Toate cele trei cupluri câștigătoare vor primi câte o sticlă de șampanie oferită de ”Buchetul Moldovei”, câte un portret cu imprimarea pozei câștigătoare pe pânză aranjată pe șasiu de la „John Pix”, câte un calendar personalizat și un abonament pentru 9 luni ale anului 2020 (aprilie-decembrie) de la ziarul „Observatorul de Nord„.

Vrei să participi și tu?
Iată ce trebuie să faci. E simplu! Trimite-ne (observatorul.concurs@gmail.com  sau www.facebook.com/observatorul.md/ ori m. Soroca, str. Independenței, 75 ) o fotografie cu tine și iubirea vieții tale (nu uita să specifici numele și vârsta voastră), iar cea mai apreciată dintre toate va fi câștigătoare.

Pentru îndrăgostiții de orice vârstă, de la 18 la 99 de ani, “Observatorul de Nord” lansează un CONCURS pentru cele mai…

Опубликовано Observatorul de Nord Понедельник, 3 февраля 2020 г.

Votarea va avea loc pe pagina de Facebook “Observatorul de Nord”, și la final vom alege finaliștii cu cele mai multe like-uri: “Cuplul de argint” (40-59 ani) și “Cuplul de aur” (60-99 ani).

Pentru îndrăgostiții de orice vârstă, de la 18 la 99 de ani, “Observatorul de Nord” lansează un CONCURS pentru cele mai…

Опубликовано Observatorul de Nord Понедельник, 10 февраля 2020 г.

Câștigătorii vor primi un calendar personalizat de perete, un abonament la “Observatorul de Nord” și alte premii frumoase de la ”Buchetul Moldovei” și „John Pix” .
Iubește și… participă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.