„Comunicare prin schimbare”

0
37

Lansare de proiect

  Aceasta este denumirea Proiectului implementat de Asociația Obștească INFO DAVA în cadrul Programului de Granturi Locale „Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova”. Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană și Deutsche Zusammenarbit (Cooperare Germană”) și implementat de Asociația Presei Independente, AO INFO DAVA, în parteneriat cu ziarul Observatorul de Nord.

Scopul proiectului: Creșterea nivelului de informare a publicului referitor la valorile Uniunii Europene, importanța implicării cetățenilor în procesele de planificare, creare și prestare a serviciilor publice de calitate și impactul acestora în dezvoltarea social-economică a comunităților. Durata proiectului – 9 luni.

La Masa rotunda de lansare a lansare a proiectului au participat și au ținut alocuțiuni reprezentanți ai autorităților publice locale, consilieri municipali și raionali, primari, ecologiști, reprezentanți ai societății civile, ziariști.

În cadrul Mesei rotunde, celor prezenți li s-a propus spre vizionare un reportaj video întitulat „Stația de epurare din Soroca: punct și de la capăt.

AO Info Dava este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii  Europene (UE) și implementează proiectul Comunicare pentru schimbare în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).


Articolul precedentVIDEO: În sfârșit! Drum mai bun lângă treptele spre Lumânarea Recunoștinței
Articolul următorLegea privind accesul la informații declarată desuetă printr-o decizie a CSJ
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.