CNAS a transferat 11.900.000 lei pentru achitarea indemnizațiilor pentru incapacitate temporară de muncă

0
30
sursa: pixabay.com
sursa: pixabay.com

  Casa Naţională de Asigurări Sociale anunţă că a transferat a doua tranșă pentru plata indemnizațiilor pentru incapacitate temporară de muncă, astfel că beneficiarii își pot încasa banii de la prestatorii de servicii de plată. Pentru achitarea acestei prestaţii sociale CNAS a transferat 11,9 milioane de lei. În luna iunie CNAS a mai transferat pentru această prestație socială 74,5 milioane de lei, transmite IPN.

CNAS a transferat și 36,7 milioane de lei și pentru plata pensiilor nou stabilite. Astfel, în luna iunie 2020 plata pensiilor, îndemnizaţiilor, alocaţiilor, suportului financiar, ajutoarelor, compensaţiilor a fost efectuată la timp și în mărime deplină: 1870,6 milioane de lei.

Banii pot fi primiți prin intermediul instituțiilor bancare cu care CNAS are încheiate contracte de colaborare: FinComBank, Energbank, EuroCreditBank, Eximbank, Moldova-Agroindbank, Moldindconbank, Victoriabank, Comerţbank, Mobiasbanca, Banca Comercială Română.

În cazul în care beneficiarul de prestație socială nu este deținător de card bancar, banii pot fi ridicați în orice oficiu poștal din țară, indiferent de locul înregistrării la domiciliu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.