Cine sunt sponsorii concursului foto „VINE, VINE PRIMĂVARA”?

0
1105

În ajunul Paștelui, pentru crearea atmosferei de sărbătoare în casele noastre, redacția ziarului „Observatorul de Nord” a lansat un CONCURS FOTO pentru copii, cu genericul „VINE, VINE PRIMĂVARA”!

Vă așteaptă premii din partea sponsorilor noștri și surprize frumoase din partea organizatorilor!

În magazinul „Lux Cotton” puteţi procura: lenjerie de pat, plapome, perne, cuverturi, prosoape de baie și bucătărie. Haine şi încălţăminte pentru bărbaţi, femei şi copii, lenjerie de corp și multe altele. Magazinul se află în or. Soroca str. Ştefan cel Mare, 12.

Agenția de publicitate „John Pix” îți transformă visele în realitate, cu tipar pe orice suport și mărime. Realizează cadouri personalizate, căni, perne, maiouri, puzzle, breloace, poze diferite mărimi, tablou pe pânză, litere volumetrice, reclamă exterioară/interioară.

Studioul foto „StudioDELUXE99”, vă poate oferi studiou amenajat pentru ședințe foto cu zone. Poze orice format, pânză naturală, redactare poze, rame. Tipar pe orice suprafețe. Suvenire, cadouri personalizate, elemente decorative pentru casă, birou.

Fotografiile câștigătoare vor fi premiate, despre surprizele pregătite veți afla pe parcurs, iar cele mai apreciate fotografii vor fi publicate și în ziarul Observatorul de Nord.

Termenul limită – 25 aprilie 2022.
SUCCES TUTUROR!

Articolul precedentRezultatele sondajului: Au ce face tinerii în raionul Soroca sau avem prea mare corupție și unica soluție este emigrarea?
Articolul următorFotografia zilei: Departe de metropole
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.