Cine și cum a câștigat șefia pentru funcția de director al Instituției de Educație Timpurie nr. 12 din Soroca? / VIDEO LIVE

0
704

În această săptămână a avut loc repetat etapa a patra a concursului pentru ocuparea funcţiei vacante de director al Instituției de Educație Timpurie nr. 12 “Șoricel“ din municipiul Soroca. Concursul a fost organizat de primăria Soroca și la el au participat Valentina Belous și Alesia Oțel, iar ultima l-a și câștigat. Urmăriți cum a avut loc această etapă a concursului în secvența video de mai jos.

Secvența video LIVE este realizată în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.

Articolul precedentAnsamblul din Parcani la Festivalul-concurs online „V-am ura, v-am tot ura” / VIDEO
Articolul următorAstăzi: teste – 3194, persoane infectate – 990, decese – 26. Multe cazuri de infectare și în raionul Soroca.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.