Amenzi de la 4.500 până la 9.000 de lei pentru acei care au purtat panglica Sfântului Gheorghe

0
138

  Invitată la una din televiziunile private, ministra de interne, Ana Revenco, a declarat că circa 300 de persoane care au participat la evenimentele din 9 mai au fost documentate de organele de poliție, pentru că au încălcat legea, purtând panglica Sfântului Gheorghe.

  Conform oficialului, fiecare a doua persoană care a încălcat legea a fost deja identificată și urmează să fie sancționată. printre acei care au sfidat legea sunt și 36 demnitar.

  Vă reamintim că, persoanele fizice vinovate riscă amendă de la 4.500 până la 9.000 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunității de la 30 până la 60 de ore, iar persoanele juridice și cele care dețin cu funcții publice, în cazul în care vor încălca aceste interdicții, riscă o amendă de la 9.000 până la 18.000 de lei.


Articolul precedentPloaie cu grindină la Soroca / VIDEO
Articolul următorSlavă Eroilor Neamului Românesc! Hristos s-a înălțat! Eroii nu mor niciodată!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.