Chinezii sunt interesați de o colaborare cu raionul și municipiul Soroca

0
529
   Serviciul de presă al primăriei Soroca scrie că, primarul municipiului, Lilia Pilipețchi, conducerea raionului și deputatul Alla Pilipețcaia, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Chinei în RM, Yan Webin, la care au participat online și reprezentanții administrației orașului Wuhan din China, oraș cu care primăria mun. Soroca intenționează să colaboreze în viitor.
  Conform sursei, „… în cadrul discuției autoritățile sorocene au vorbit despre realizările pe care le are Soroca, proiectele implementate ce au contribuit la dezvoltarea localității și creșterea nivelului de trai al oamenilor. S-a discutat și despre aspectul istoric, cultural, economic și social al orașului, la fel s-a dialogat și despre oportunitățile pe care le are Soroca în dezvoltarea turismului. Accent s-a pus și pe problemele cu care se confruntă sorocenii. Oficialii chinezi s-au arătat interesați de o colaborare cu municipiul și raionul Soroca. Primarul Lilia Pilipețchi a mulțumit Ambasadorului Yan Webin și reprezentanților administrației orașului Wuhan pentru această întrevedere, menționând că mun. Soroca este deschis pentru conlucrare”. (SURSA: Serviciul de presă al primăriei mun. Soroca)
Chinezii sunt interesați de o colaborare cu raionul și municipiul Soroca
Articolul precedentȘi din nou ploi cu fulgere
Articolul următorCât va costa închirierea manualelor pentru noul an de învățământ – Ministerul a aprobat prețurile
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.