Centrul Comercial „Avangard” din Florești își invită clienții la tombolă

0
927

Centrul Comercial „Avangard” din Florești va desfășura duminică, 2 octombrie, de la ora 14:00, o tombolă pentru clienții fideli. Startul loteriei a fost dat acum câteva luni, astfel clienții au avut timp destul pentru a se înregistra la tombola cu premii. Condiția a fost una pe cât de simplă, pe atât de generoasă: pentru fiecare bon de casă în valoare de minim 1000 lei, s-a oferit un bilet de participare.

Astfel, cumpărătorii, pe lângă materialele de construcție, accesorii sau materiale de finisaj de care aveau nevoie, primeau și șansa de a câștiga cadouri de preț. Așa că duminică, într-o atmosferă festivă, în fața Centrului Comercial „Avangard” din Florești va avea loc mult așteptata tombolă, unde ați putea câștiga cuptoare, televizoare, aspiratoare, mașini de spălat, frigidere și un automobil “Dacia”.

Anastasia Seroveț, administratoarea Centrului Comercial „Avangard”:
Noi am organizat duminică o loterie pentru clienții fideli din Soroca. Loterii similare am o fost realizate de noi în 2018 și 2019. Sperăm că vom continua și-n 2023. O astfel de tombolă vom organiza duminică, 2 octombrie la Centrul Comercial „Avangard” din orașul Florești. Vrem să mulțumim clienților noștri, și credem că la Florești vor veni foarte mulți prieteni și cumpărători, cărora le urăm noroc. 

Citește și:

Centrul Comercial „Avangard” din Soroca și-a premiat clienții / VIDEO

Alexei a câștigat astăzi automobilul pus la bătaie în tombola Centrului Comercial „Avangard” din Soroca / GALERIE FOTO


Articolul precedentAstăzi a venit Ambasadorul Statelor Unite Americii la Soroca / VIDEO
Articolul următorSoroceanul Vitalie Damașcan a fost desemnat cel mai bun jucător al meciului Moldova – Liechtenstein
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.