Ce NU TREBUIE sa faci la un interviu de angajare

0
301

Ce NU TREBUIE sa faci la un interviu de angajare

Când se pune la bătaie un loc de muncă foarte bun din toate aspectele, cu siguranță că sunt mulți doritori de a-l obține. Astfel, e bine să te prezinți la interviul de angajare cel mai bine dinte candidați, ca să ieși învingător, adică angajat. Detaliile contează! Iată câteva lucruri de evitat la interviu:

 – Nu întreba informații generale despre firma/întreprinderea la care vrei să te angajezi. Trebuie sa le știi! Grație internetului este ușor de aflat.

– Nu întreba care este salariul pentru această funcție! Mai întâi prezintă-te bine la interviu și vezi ce propunere are angajatorul, altfel dai impresia că vii doar pentru bani.

– Nu întreba din prima care este programul de lucru! Doar nu ți-e frică să lucrez prea mult?

– Nu vorbi prea mult! Angajatorul îți va da de înțeles exact ce vrea să audă de la tine.

– Nu vorbi prea puțin! Răspunsurile scurte și un ton indiferent ar putea să creeze impresia că nu te interesează dialogul și jobul.

– Nu intra în detalii inutile, care nu te ajută ci, dimpotrivă, îți scad din șanse.

– Îmbracă-te corespunzător! Informează-te din timp despre companie, specificul activității acesteia, dres-code (dacă există) și îmbracă-te corespunzător. Poți adopta o ținută apropiată stilului firmei sau una caracteristică pentru oficiu (dacă urmează să lucrezi în oficiu). Este important să ai hainele curate pe măsuri bine potrivite, indiferent de trenduri (despre ținuta pentru interviu vom mai scrie în edițiile următoare).


Articolul precedentInterviul de angajare: Cum îl treci cu succes?
Articolul următorTimp de două zile salubrizează cheiul Nistrului / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.