Ce fac sorocenii când microbuzele transportă lucrătorii?

0
3815

La redacția noastră, s-au adresat câțiva soroceni cu o problemă care tot mai des se repetă. Microbuzele de pe ruta 2/4 din municipiul Soroca, nu le prea vezi după orele 14:00 să circule la intervalul stabilit, graficul nefiind respectat de șoferi. Sorocenii stau la stații și așteaptă, iar șoferii rutelor 2/4 duc lucrătorii fabricilor din Soroca. 

Am contactat serviciul de presă a municipiului Soroca pentru a primi careva detalii în legătură cu această problemă și nu am primit încă un răspuns. La fel l-am contactat și pe domnul Alexandru Smetanca, directorul Î.I. “Smetanca” pentru a afla de ce șoferii rutelor 2/4 nu respectă graficul și dacă cunoaște acesta despre cazul dat.

„Permanent rămân două microbuze de serviciu și nu importă când, dimineața, la amiază sau seara după orele 18:00. Cred că a fost o neînțelegere între șoferi sau a apărut o problemă la mașini. În rest, este control, este graficul după care circulă microbuzele”, ne-a spus Alexandru Smetanca, directorul Î.I. “Smetanca”


  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentPatentă de întreprinzător pentru acei care acordă servicii de îngrijire individualizată și servicii de îngrijire de tip familial a copilului
Articolul următor„Dictatoarea” Maia Sandu s-a mai căpătuit cu un potrivnic, după oligarhii hrăpăreți și babele care își arată fundul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.