Acasă ! Care sunt cele mai norocoase zile în această vară pentru fiecare zodie

Care sunt cele mai norocoase zile în această vară pentru fiecare zodie

0
5821

 Din moment ce nu există două zile la rând care să influențeze aceleași zodii la fel, fiecare nativ are o zi specifică în care va străluci. Stelele se aliniază în așa fel încât vacanța să nu lase pe nimeni deoparte.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Pentru nativii Berbec, cea mai norocoasă zi în această vară este 11 iulie. Venus în Leu aduce dramă, pasiune și entuziasm în viața Berbecilor. Acest tranzit are loc pe 11 iulie 2024 și aduce lumină în viața lor amoroasă. Șarmul lor va fi de nerecunoscut și se vor afla în centrul atenției. Se așteaptă ca sectorul romantic să vibreze în permanență.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Marte intră în Taur pe 8 iunie 2024, ceea ce permite nativilor să treacă de la dorințe la acțiune. Au încredere în acțiunile lor în această perioadă, asta pentru că planetele se aliniază perfect în favoarea lor. Au o viziune clară asupra dorințelor din acest an.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Odată cu Luna Nouă în Gemeni din 6 iunie 2024, acești nativi se află într-o misiune de a-și descoperi sinele ascuns. Vor exista noi începuturi, iar cu Jupiter în Gemeni se va descoperi și o doză de inspirație în ceea ce privește comunicarea și skill-urile sociale. Este momentul perfect pentru a întâlni oameni noi.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Ziua norocoasă a acestor nativi este pe 5 iulie 2024, odată cu Luna Nou în Rac. Luna este planeta lor conducătoare, astfel că le va oferi energie în plus pentru a-și contecta mai ușor emoțiile în fața celor din jur. Se simt intuitivi și vor să acceseze un portal către lumea spirituală. Este momentul perfect pentru noi vise și manifestări.

Leu: 23 iulie – 22 august

Pentru nativii Leu, cea mai norocoasă zi în această vară este 4 august 2024. În acest timp va fi și Luna Nouă în Leu. Această schimbare astrală îi invită la redescoperirea sinelui. De asemenea, îi ajută să-și imbunătățească anumite calități pe care le credeau pierdute. Trebuie să aibă încredere în propriile calități și să ia decizii curajoase.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Pentru nativii Fecioară, vara este momentul perfect pentru reconectarea cu vechi prieteni. Venus intră în Rac pe 16 iunie, începând un nou sezon într-un moment sentimental. Fecioarele caută legături de viitor în această perioadă, dar aduc pe masă și nostalgia trecutului. Se simt pregătiți să trăiască din plin clipe magice.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Venus intră în Balanță pe 29 august 2024, ceea ce le oferă nativilor momente importante. Planeta conducătoare le aduce armonie și frumusețe în viața personală. Tranziția de la anotimpul călduros spre toamnă va fi plină de grație și ușurare sufletească. Este timpul ideal pentru a trăi romantism și a îmbrățișa iubirea sinceră.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt sfătuiți să se pregătească pentru o vară memorabilă. Pe 9 iulie 2024 vor avea claritate în viața lor și se vor simți inspirați. Pallas, asteroidul creativității și inovației atinge zona retrogradării. Este momentul ca Scorpionii să înceapă proiecte pe care le-au amânat o lungă perioadă de timp.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ziua norocoasă a nativilor Săgetător în această vară este pe 9 august 2024. Asteroidul căsniciei este mai mult decât bucuros să ofere Săgetătorilor o stare perfectă de romantism și conexiune socială.. Este momentul perfect pentru a găsi dragostea adevărată. Vor sărbători iubirea platonică.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn sunt singurii care au două zile norocoase în această vară. Este vorba despre 21 iunie, atunci când reușesc să-și ducă la bun sfârșit planurile curajose. De asemenea pe 21 iulie vor începe să construiască cele mai importante momente de viitor. Este timpul să-și consolideze câștigurile de până acum.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Luna Nouă în Vărsător din 19 august 2024 este momentul perfect pentru a celebra cu dedicație câștigurile din ultimele luni. În această vară se vor vedea clipele în care au muncit din plin pentru a obține ceea ce își doresc. Sunt sfătuiți să-și ofere și timp liber pentru a se bucura alături de prieteni.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii pești sunt sfătuiți să se pregătească pentru un sfârșit al verii plin de romantism. Pe 24 august 2024, Vesta (asteroidul confortul și siguranței), intră în Fecioară. Acest tranzit aduce o energie nouă către relațiile personale. Îmbrățișând această situație vor descoper noi conexiuni.


Articolul precedentNistrule cu apă dulce, tu Iordan de la stămoși…
Articolul următorDe ce apare mucegaiul în casă
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.