Când va fi finalizat parcul din partea de deal a municipiului Soroca? / VIDEO

0
2015

În luna octombrie a început construcția și amenajarea unui scuar în partea din deal a orașului Soroca, în preajma traseului care vine dinspre Drochia și Otaci. Ideea creării acestui scuar, a fost în top 3 cele mai populare selectate de cetățeni, realizarea fiind parte a Programului „Comunitatea Mea”, finanţat de Guvernul American / USAID şi implementat de Irex în parteneriat cu primăria Soroca.

 

Cei mai bucuroși sunt sorocenii din cartierele învecinate, care în comparație cu partea de jos a orașului, nu au altă oază verde pentru relaxare. Lucrările urmează să fie finalizate în acest an, după care vor mai fi instalate și alte elemente de mobilier urban. Proiectul „Crearea noilor oportunităţi de agrement prin amenajarea spaţiului public din strada Vasile Stroescu” este un pas important pentru revitalizarea urbană a sectoarelor periferice ale municipiului Soroca.

Articolul precedentObservatorul de Nord — un prieten este alături la bine și la rău
Articolul următorCutremur cu magnitudinea de 5.2 grade pe scara Richter în Vrancea, resimțit și în Republica Moldova
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.