Când pozele vorbesc mai mut decât cuvintele

0
113

 Despre cum au evoluat lucrurile în centrul satului Baxani din septembrie până astăzi, pe parcursul implementării proiectului ,,Băxani – pentru un mediu sănătos și curat!”  implementat de AO „Băxani- Casa Părintească” în cadrul Programului de granturi locale al Uniunii Europene.

Bravo Asociației Obștești „Băxani- Casa Părintească”, bravo domnului primar Ghenadie Pereteatcu, bravo lucitorii acestui sat, celor de acasă și celor din depărtare, dar care au pus și pun umărul la prosperarea și dezvoltarea localității locale.

  Programul de granturi locale a fost lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerii proiectului pentru Regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

Articolul precedentAlte 612 cazuri de infectare și 17 decese, inclusiv a pierdut lupta cu virusul încă un medic
Articolul următorOre educative cu tinerii privind problemele de poluare a mediului şi posibile activităţi de protecţie.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.