Campionatul raionului la fotbal: 19 goluri în 3 meciuri – un record!

0
241

Campionatul raionului Soroca la fotbal a demarat în trombă or, în cele 3 etape discutate au fost marcate „o căruță de goluri”. Bunăoară, doar în etapa de duminica trecută au fost marcate 19 goluri sau peste 6 goluri per meci.

Cele mai multe goluri, câte 7, au fost marcate în meciurile de la Șolcani și Soroca, cu o singură precizare – dacă în primul meci victoria a fost de partea oaspeților, iar în cel de-al doilea meci a fost la discreția gazdelor. Iată rezultatele tehnice ale etapei: RACOVĂȚ-BĂDICENI: 4-1; CUREȘNIȚA NOUĂ-VISOCA AMATORI: 0-7; SOROCA-ȘOLCANI: 7-0.

Astfel, după trei etape în clasament conduc experimentatele echipe din Soroca și Racovăț, iar o altă formație cu pretenție, Prietenia Agro, este lanterna roșie a competiției.

 

Articolul precedentProvocarea săptămânii: pe calea muzicii cu Daniel Birdoc / VIDEO
Articolul următorCEC a confirmat rezultatele finale ale alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.