Campania „Susținem pentru că ne pasă” – 100 de prânzuri, timp de o lună, pentru persoanele cu o stare materială grea

0
101
  Administrația publică locală și asistenții sociali urmează să selecteze persoanele care vor primi prânzuri gratuite, oferite de Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului prin intermediul Comunității Bulgare din Republica Moldova în cadrul campaniei „Susținem pentru că ne pasă”.
  Este vorba despre 100 de persoane, care vor primi prânzuri timp de o lună de zile, de luni până vineri. Recent, autoritățile locale din Soroca și asistenții sociali s-au întâlnit cu reprezentanții Asociației pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare  pentru o nouă colaborare cu Consiliul raional Soroca.
Articolul precedentCurs valutar: astăzi euro se ieftinește cu 17 bani, iar dolarul scade cu 5 bani
Articolul următorNina Spoialo a fost numită în funcție de vicedirector medical al Spitalului Raional Soroca ”Anatolie Prisacari”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.