Azi Soroca sărbătorește Ziua Nistrului / VIDEO

0
191

În ultima zi de duminică a lunii mai, Republica Moldova sărbătorește Ziua Nistrului. Râul  are o importanţă deosebită pentru dezvoltarea raionului Soroca, deoarece  oferă mai multe oportunităţi pentru dezvoltarea socio-economică.

 Legătura noastră cu Nistrul ne poartă către cele mai pitorești locuri, care sunt destinații turistice atât pentru noi, cât și pentru oaspeții care vin să ne viziteze.  Sărbătoarea de azi ne oferă o oportunitate de a medita încă o dată asupra importanței fluviului Nistru în viața noastră și de a ne angaja să-l protejăm și să-l păstrăm pentru generațiile viitoare.

La Soroca cu acest prilej au fost organizate mai multe evenimente, iar reportera noastră Mihaela Zaim a fost prezentă la ele.


Articolul precedentToate drumurile duc spre Teatrul din Soroca, unde vă așteaptă „Lumea lui Guguță”
Articolul următorCătălin Tcaciuc : cu Președinta Maia Sandu am discutat despre implicarea elevilor și viitorul Republicii Moldova
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.