Azi și mâine are loc Festivalul Internațional al Harbuzului

0
606

În perioada 30-31 iulie, un Festival Internaţional al Pepenelui se desfăşoară, în premieră, în satul Florentin din comuna Novo Selo, a anunţat administraţia regiunii bulgare Vidin. Scopul festivalului internaţional este de a păstra şi promova meşteşugurile şi talentele culinare, şi de a reuni producători din Bulgaria şi din străinătate, comunică MOLDPRES cu referire la Agerpres și BTA.

La festival au fost invitate ansambluri din Bulgaria şi România, precum şi producători locali de vin, de pepeni verzi şi galbeni. În cadrul evenimentului vor avea loc plimbări cu barca pe Dunăre, demonstraţii culinare, activităţi în aer liber dedicate copiilor, concursuri culinare, iar pentru iubitorii folclorului se va organiza un club de dans şi un concert la care vor participa ansambluri din regiune. Festivalul se va încheia cu un spectacol de mers cu tălpile goale pe cărbuni încinşi.

Festivalul este organizat de centrul comunitar Probuda-1925, un comitet director şi de guvernatorul regiunii Vidin, Liuben Ivanov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.