Astăzi vom avea vreme posomorâtă, iar sâmbătă vor cădea primii fulgi

0
80

Pentru astăzi meteorologii anunță  temperaturi de +4 și +7 grade Celsius în nordul Republicii Moldova. Vremea va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică înaltă, cerul va fi noros și vor cădea precipitații în toată țara. Noaptea și dimineața izolat se va forma ceață. Vântul va sufla slab, din direcția sud-est.

Prognoza meteo pentru 18-24 noiembrie

Noaptea, se va înregistra și -1 grad Celsius. Joi, pe parcursul zilei temperaturile vor fi la fel ca miercuri, însă noaptea vom avea și -2 grade în raioanele de nord.

Până la sfârșitul săptămânii vremea se va răci esențial, iar sâmbătă vor cădea primii fulgi. Ziua în nord vor fi între +2 și +5 grade, în centru se vor înregistra +3 și +6 grade, iar la sud vor fi până la +7 grade Celsius. Noaptea, în nord se vor înregistra -3 și -6 grade, în centru -2…-5 grade, iar la sud se așteaptă -1 și -4 grade Celsius. Cerul va fi noros în zilele următoare.

 


Articolul precedentVine iarna — anotimpul… incendiilor din cauza coșurilor de fum defecte
Articolul următorPandemia își va pune amprenta pe sărbătorirea Crăciunului și Revelionului ?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.