Astăzi tinerii au fost la cârma Primăriei (FOTO)

0
19

Un grup de tineri au participat astăzi în cadrul Zilei ușilor deschise la Primăria municipiului Soroca, organizate în cadrul Decadei Naționale a Tineretului. Ei au asistat la ședința operativă și au fost alături de funcționarii publici chiar de la începutul zilei.

In cadrul ședinței tinerii au vorbit despre inițiativa lor de a repara bibliotecile stradale și au solicitat suportul autorităților locale în acest sens. La acest subiect, cei prezenți au venit cu propunerea ca una din biblioteci să fie amplasată în fața Primăriei, pentru a putea fi supravegheată.

Menționăm că, următoarea activitate din această săptămână este „City Quest”, care începe mâine, la ora 13.00, cu startul din Piaţa Libertăţii. Organizatorii evenimentelor din cadrul Decadei sunt Consiliul Raional Soroca, Primăria municipiului Soroca, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, unul dintre partenerii media fiind ziarul „Observatorul de Nord”.

Despre ce au mai discutat tinerii cu reprezentanții administrației publice locale și care sunt concluziile lor, aflați curând din reportajul video „SOROCA ZI de ZI”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.