Astăzi, rușii au atacat cu rachete regiunea Vinița, aflată în apropiere de Soroca

0
1221
  În ultimele ore, rușii au lansat 81 de rachete asupra infrastructurii mai multor localități din Ucraina. Printre țintele atacatorilor au fost regiunea Odesa, aflată la granița cu Republica Moldova, dar și regiunile Vinița și Jitomir, aflate nu departe de Soroca.
  Presa de la Kiev scrie că invadatorii au atacat atât cu drone camicaze Șhahed, cât și cu rachete de tipul X-31П și X-59, utilizate pentru prima dată, de la începutul războiului. Conform surselor,  34 din aceste rachete au fost nimicite de armata ucraineană, iar 8 din ele nu și-au atins ținta.
   De altfel, unele surse media au transmis că și spațiul aerian al Republicii Moldova ar fi fost survolat de rachete de croazieră lansate din Marea Neagră, lucru infirmat de  Ministerul Apărării de la Chișinău.
  În această ordine de idei, ministerul solicită cetățenilor să se informeze doar din sursele oficiale ale Republicii Moldova.
SURSE FOTO: Ziare.com și facty.com.ua
 

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentLocuitorii celui mai mare sat din nordul R. Moldova consumă apă în două cu rugină: „Nici găinile nu o beau” / VIDEO
Articolul următorDe ce este bine să fii membru în Consiliul de elevi al școlii tale? / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.