Astăzi în nordul țării vor fi desfășurate exerciții tactice. Organele de lege îndeamnă cetățenii să-și păstreze calmul

0
328

Poliția Republicii Moldova a anunțat că astăzi, 26 octombrie, în nordul țării, Brigada de poliție cu destinație specială „Fulger” a Inspectoratului General al Poliție (IGP) va desfăşura exerciţii tactice de antrenament.

Potrivit informațiilor, exercițiile privesc menținerea abilităților persoanelor vizate în batalion la aplicarea procedeelor de identificare, neutralizare şi reţinere a infractorilor, precum şi a stabilirii cazurilor de  încălcare a ordinii și securităţii publice.

Conform organelor de lege, astfel de procese de instruire sunt organizate periodic și fac parte din planul de acțiuni al instituției. Totul în scopul menținerii gradului înalt al capacității operaționale a structurilor de intervenție, perfecționarea deprinderilor practice, inclusiv prin antrenarea în acțiuni de mânuire a tehnicii din dotare.

Astfel, poliția menționează că exercițiul nu are legătură cu situația de securitate din regiune și îndeamnă cetățenii să-și păstreze calmul și să se informeze doar din surse sigure.

Sursa: diez.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.