Astăzi expiră Starea de urgență în sănătate. Ce va fi de mâine va decide CNESP

0
90

Starea de urgență în sănătate publică în Republica Moldova, expiră astăzi, 15 februarie. Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică urmează să se întrunească în ședință.

Contactat de IPN, directorul interimar al Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, Vasile Guștiuc, care este și secretarul Comisiei, a declarat că specialiștii optează pentru prelungirea stării de urgență în sănătate publică în contextul numărului mare de cazuri de infectări cu noul coronavirus.

Până pe 14 februarie, în Republica Moldova s-au înregistrat 170 186 de cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19, iar numărul deceselor asociate a ajuns la 3 651.

Săptămâna trecută, premierul interimar, Aureliu Ciocoi, declara că CNESP ar putea să introducă restricții mai dure pentru asigurarea securității epidemiologice în Republica Moldova și pentru a preveni cazurile noi de infectare. (SURSA:IPN)

Articolul precedentInstalații de tratare a apelor provenite din spălătorii auto
Articolul următorPreședinta Maia Sandu vine mâine la Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.