Astăzi este ziua noastră – nu dorim flori și mulțumiri, doar vrem să credem că ne facem bine meseria…

0
429

   Astăzi este ziua noastră, a jurnaliștilor liberi și corecți, care au făcut din meserie o artă care slujește adevărul și valorile democratice și care nu a promovat, nu promovează și nu are cum să promoveze minciuna și ura, interesele meschine și reglările de conturi. Da, am făcut și greșeli, care sunt inevitabile în orice profesie, dar nu am făcut-o intenționat și niciodată nu am dorit să lezăm onoarea și demnitatea cuiva.

  Astăzi este ziua noastră, dar aduc aminte despre Ziua Mondială a Presei nu pentru a cerși mulțumiri și flori – la urma urmei, ne-am făcut și ne facem doar datoria, dar pentru că avem tot dreptul că credem că, la dezvoltarea presei libere și independente ne-am adus și noi modestul aport… De altfel, conform unui clasament al presei libere, Republica Moldova ocupă un onorant loc 28 în lume! Vă imaginați ce ar fi fost dacă am fi pe același loc și în alte domenii?

 

 


Articolul precedentPrimăria renovează gardul din sectorul Bujorăuca, prețul lucrărilor se ridică la 290 mii lei
Articolul următorSondaj: Cum credeți când va adera Republica Moldova la Uniunea Europeană?
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.