Astăzi a început Perioada electorală pentru scrutinul prezidențial din 1 noiembrie

0
28
Conform procedurii, bugetul CEC va fi înaintat Parlamentului şi Guvernului pentru a fi inclus în proiectul bugetului de stat.

   Perioada electorală durează 90 de zile și se finalizează odată cu confirmarea rezultatelor alegerilor și validarea mandatului de Președinte de către Curtea Constituțională.

  Principalele acțiuni în perioada electorală constau în constituirea și organizarea activității organelor electorale inferioare, înregistrarea grupurilor de inițiativă și a candidaților la funcția de Președinte, constituirea și organizarea secțiilor de votare, actualizarea și publicarea listelor electorale, informarea alegătorilor și instruirea funcționarilor electorali, monitorizarea alegerilor și reflectarea lor în mijloacele de informare în masă, organizarea votării, numărarea voturilor şi totalizarea rezultatelor alegerilor etc.

Articolul precedentPicii de la CS „Soroca-Baschet” au primit ceea ce au meritat – Cupa și Medaliile de aur ale campionatului RM!
Articolul următorVIDEO. Astăzi a fost inaugurat Sectorul Poliției de Frontieră Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.