Titus Știrbu a câștigat Premiul Mare, iar Elena Spinei și Grigore Guțu au „luat” premiul I la Concursul „O Cetate nu-i pe roate” / VIDEO

0
323

Chiar dacă astăzi nu prea rămâne loc pentru umor și zâmbete, sunt oameni care au făcut o profesie din arta de a-i face pe cei din jur să-și descrețească fruntea. O parte din aceștia și-au expus lucrările în cadrul Concursului tradițional „O Cetate nu-i pe roate”, care și-a desemnat laureații.

  Astfel, la categoria „Caricaturi și Șarje” primul loc a fost câștigat de Grigore GUȚU, nimeni altul decât arhitectul șef al municipiului Soroca. Locul secund i-a revenit lui Anatolie AADAM (Drochia), iar pe locul trei s-au clasat elevii ȘCOLII DE ARTE  din Șoldănești.

La categoria „Epigrame” a „plecat” la Chișinău, întrând în posesia celebrului Titus ȘTIRBU. Locul I a fost câștigat de soroceanca Elena SPINEI, locul II a revenit Emiliei BOBEICĂ din Drochia, iar locul III a fost câștigat de Anatolie ADAM și Petru ABABII din Drochia!

Vă reamintim că, acest concurs organizat de Consiliul raional Soroca, Direcția raională de cultură și turism Soroca și Teatrul „Veniamin Apostol” a avut loc în anul 2015.

Pentru a vă convinge de talentul participanților la concurs vă propunem să vizionați două materiale VIDEO semnate de reportera noastră, Ludmila Mărginean. (FOTO Ludmila TALMAZAN: Titus Știrbu și Elena Spinei)


  • ETICHETE
  • LM
Articolul precedentPărintele Mihail Milea a fost ales președinte al Filialei de „Crucea Roșie” Buzău
Articolul următorSoroca: când și unde vor fi deconectări programate ale energiei electrice, în legătură cu executarea lucrărilor de întreținere
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.