Apa – necesitate primordială pentru o viață calitativă

0
66
Recent, în sala de protocol a Consiliului raional Soroca au fost semnate Declarațiile de Parteneriat în cadrul proiectului ”Apa – necesitate primordială pentru o viață calitativă în Regiunea de Dezvoltare Nord (la etapa elaborării și acumulării documentației de suport și tehnice pentru etapa II a Apelului de concurs în vederea obținerii cererii de finanțare).
În proiectul dat Consiliul raional Soroca este aplicant, iar Primăria conumei Volovița, Primăria comunei Vasilcău, Primăria comunei Vărăncău, Primăria satului Racovăț, Instituția Publică Tabăra de odihnă pentru copii ”La Dumbravă”, Întreprinderea Municipală ”Parvolina” și Asociația Obștească ”SOARTA” au calitate de parteneri.
SURSA: Consiliul raional Soroca

Articolul precedentCum se încălzesc sorocenii? / VIDEO
Articolul următorÎncă un succes de răsunet a corului „Belcanto”! De data acea la Concursul internațional de la Daugavpils
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.