ANSA a retras de pe piață un lot de carne, după ce a depistat prezența serotipului Salmonella. Vezi despre ce agent economic este vorba.

0
214

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor /ANSA/ a anunțat că a inițiat procedura de retragere din rețeaua de comerț și rechemare de la clienți a cărnii de pasăre în asortiment distribuită de ÎM „PB-NORD” SRL, după ce a depistat prezența serotipului Salmonella, comunică MOLDPRES.

Potrivit ANSA, lotul de carne de pasăre refrigerată expiră la data de 9 mai curent. Persoanele care au achiziționat aceste produse sunt rugați să nu le consume, și sunt în drept să le returneze magazinului de unde le-au procurat.

În conformitate cu legislația în vigoare, operatorii din domeniul alimentar, deținători ai produselor neconforme, sunt obligați să le retragă de pe piață și să coopereze cu Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor privind acțiunile întreprinse pentru evitarea sau reducerea riscurilor pentru sănătatea umană, prezentate de un produs alimentar neconform.

Î.M. PB – NORD S.R.L. este situată pe o suprafață de 10.27 hectare la nordul Republicii Moldova în raionul Edineț, comuna Bleşteni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.