Alocații majorate cu 250 de lei  pentru 570 de persoane, de la 1 martrie 2024

0
318

Începând cu data de 1 martie, prestațiile sociale destinate membrilor familiilor veteranilor căzuți la datorie, și anume văduvelor de război, copiilor și părinților, urmează să fie majorate. O prevedere în acest sens se conține într-un proiect înregistrat în Parlament.

Potrivit autorilor, propunerea vine în contextul în care din 1 ianuarie 2024, alocația lunară de stat acordată veteranilor de război a fost majorată cu o sumă fixă de 250 de lei. Totodată, proiectul prevede majorarea alocațiilor și pentru alți participanți, din rândul militarilor la cel de-al Doilea Război Mondial. Conform estimărilor, 570 de persoane în total urmează să beneficieze începând cu 1 martie 2024 de majorarea alocațiilor lunare de stat cu o sumă fixă de 250 de lei.

Articolul precedentVitalie Suveica – stomatologul născut de Ziua Internaţională a Stomatologului / VIDEO
Articolul următorUn tânăr de 30 de ani din Soroca și-a omorât colegul și a fost condamnat la 9 ani de închisoare
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.