Alexandru Lăpușneanul la Soroca: Dacă voi nu mă vreți… / VIDEO

0
198

Chiar dacă luni, 16 ianuarie, colectivului Direcției Învățământ Soroca i se va prezenta noua șefă, Natalia Bucicovscaia, emoțiile și patimile legate de rezultatele acelui concurs mai sunt prezente și continuă să fie cap de afiș. Probabil, punctele pe „i” vor fi puse de instanța de judecată, care trebuie să fie suverană și nepărtinitoare.

Până una-alta, însă, „părțile beligerante” se află într-un conflict deschis, drept dovadă fiind recenta ședința extraordinară a Consiliului raional Soroca… Pentru a mai liniști din spirite și pentru a lămuri cumva situația creată, am invitat la emisiunea ”OBSERVATORUL” câteva persoane care sunt implicate, într-o formă sau alta, în acest proces, dar… Cu părere de rău, nu a venit la emisiune reprezentantul Consiliului raional și nici noua șefă a Direcției Învățământ, Natalia Bucicovscaia, dar au fost prezenți doamna Angela MUȘENCO, ex-șefă a Direcției Învățământ Soroca, participantă la concurs și una din contestatoare; domnul Mihai MÂȚU, consiler raional, membru al Comisiei de concurs; domnul Victor CIUVAGA, consilier raional, pedagog cu experiență și domnul Iurie TODIREAN, consilier raional.

Vizionare plăcută!

Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentDe la un Crăciun la altul spre Anul Nou pe vechi
Articolul următorGhenadie Muntean ne zice de ce nu a fost finalizat Stadionul Raional de la Rublenița / VIDEO
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.