Adunări de cartier de informare a populației organizate de Garda Verde

0
27

COMUNICARE PENTRU SCHIMBARE. În luna noiembrie, voluntarii Gărzii Verzi au reușit să întrunească în peste 20 de adunări de cartier, cetățeni ai municipiului Edineț și ai satelor Alexandreni și Gordineștii Noi.

În cadrul acestor întruniri, tinerii au relatat despre efectele nocive ale arderii frunzelor și resturilor vegetale, precum și despre sancțiuni prevăzute pentru reducerea efectelor nocive ale arderii deșeurilor vegetale. Voluntarii au explicat locuitorilor necesitatea implicării și prevenirii la nivel de comunitate a efectelor nocive ale acestui obicei devastator.

Este de admirat acțiunea și viziunea voluntarilor, care ne încurajează pe noi toți, atenționând că schimbarea pe care o căutăm suntem noi înșine, fiecare trebuie să se implice pentru a obține ceia ce își dorește!

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

 

Articolul precedentSă nu fim indiferenți! Să începem schimbarea de la sine!
Articolul următorSoroca este … fruntea!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.