Celor de la salubrizare – BRAVO, unor locatari iresponsabili – RUȘINE!

0
101

Proiecte în derulare: ABILITAREA CETĂȚENILOR DIN REPUBLICA MOLDOVA

Comunicare pentru schimbare: SESIZEAZĂ O PROBLEMĂ

    Dacă o să facem o „excursie” prin orașul Soroca o să sesizăm un lucru care, unora le face cinste, iar altora ar trebui să le fie rușine.

Am în vedere evacuarea gunoiului din tomberoanele și containerele publice, care se face la timp și calitativ (în ultima vreme) de angajații serviciului respective, dar și iresponsabilitatea prin care se fac „remarcabili” unii orășeni care aruncă gunoiul, menajer sau de altă natură, alături de containerele care sunt goale. Indiferent unde sunt instalate aceste containere, în centru sau în locuri mai periferice, tabloul este același: gunoi și mizerie aruncate la întâmplare, iar uneori se creează impresia că cineva procedează într-un așa mod premeditate.

Și dacă această stare de lucruri continua de ani buni, poate este timpul ca cei vinovați să fie sancționați, inclusiv să fie fie amendați de poliție, să fie arătați la SOR TV sau despre ei să se scrie în presa locală. Altă cale de rezolvare a problemei nu există, probabil. Cu atât mai gravă este problema când te gândești că orașul Soroca este vizitat de sute și mii de turiști… (Vladimir STOICA, mun.Soroca)

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.