(NO COMMENT) Drum (mai) bun la Grigorăuca

0
128

După ce la mijlocul lunii septembrie locuitorii satului Grigorăuca au protestat blocând traseul Soroca-Otaci, pe motiv că din cauza drumului rău în ultimii ani localitatea este cufundată în praf, iar transportul de mare tonaj le fisurează casele, astăzi situația pe acest segment s-a îmbunătățit. În ultimele săptămâni drumarii au lucrat intens în satul Grigorăuca și au asfaltat drumul de aici. Pentru aceste lucrări Ministerul Economiei și Infrastructurii a alocat după protest două milioane și patru sute mii de lei pentru reparația temporară a acestui drum, iar în prezent aproape toate lucrările sunt finisate.

Inspirați de faptele sătenilor din Grigorăuca, mai mulți locuitori ai satului Sobari au trimis o scrisoare autorităților republicane că vor urma și ei faptele oamenilor din satul vecin dacă nu se va repara și la ei drumul. Astfel s-a luat decizia de alocare a 350 mii lei pentru reparația a trei porțiuni mai avariate din Sobari, cu lungimea totală de 200 de metri.

Articolul precedent(LIVE) Acum are loc întâlnirea sorocenilor cu Vasile Spinei, lector universitar, poet și ziarist
Articolul următorCum ne încălzim iarna aceasta?
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.