(VIDEO) SOROCA ALEGE: Ei vor să fie primari / prima parte

0
293

Redacția „Observatorul de Nord” organizează dezbateri electorale în direct între candidații pentru Primăria municipiului Soroca. Candidații sunt invitați în ordinea înregistrării la CEC, iar aseară a fost organizată prima emisiune cu următorii candidați: Grigore Bucataru, Partidul Democrat din Moldova, Igor Moldovan, Partidul Liberal Democrat din Moldova și 
Iurie Todirean, de la Mișcarea Social-Politică “Forța Nouă”. A fost invitat și Maxim Melnic de la Partidul Șor, care însă nu a dorit să participe. 

Privește, în direct, dezbaterile cu candidații la funcția de primar a municipiului Soroca, realizate de către Observatorul de Nord. Ascultă ce promit, vezi cum răspund la întrebări și alege cea mai bună candidatură pentru municipiul Soroca! Astăzi la 17.30 urmăriți în direct pe pagina noastră de Facebook dezbaterile electorale cu Elena Bodnarenco, Partidul Comuniștilor din Republica Moldova, Lilia Pilipețcaia, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, Alexandru Cimbriciuc, Partidul Unității Naționale și Victor Felișcan, Partidul Voința Poporului.

Articolul precedentFOTOGRAFIA ZILEI: Efectul miliardului furat
Articolul următorCunoaște lista candidaților PDM la funcția de consilier în consiliul municipal Soroca
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.