Apa mare a Nistrului a dus la sistarea temporară a activității posturilor vamale de tip debarcader ”Cosăuți” și ”Soroca”

0
409

Serviciul vamal al Republicii Moldova informează că cele două posturi vamale de tip debarcader din Soroca și Cosăuți și-au sistat temporar activitatea. Motivul este creșterea nivelului apei râului Nistru. O alternativă pentru cei care doresc să meargă sau să revină din Ucraina rămâne postul vamal de tip rutier de la Otaci.

Articolul precedentFără surprize la TURNEUL DE DAME
Articolul următorUE interzice din 2021 produsele care conțin grăsimi trans. Ce va întreprinde Republica Moldova în acest sens
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.