Fotografia Zilei – Curbă cu ghinion?

0
26

Un automobil de marca Volkswagen a ajuns în grădina unei gospodării din centrul oraşului Soroca. Accidentul s-ar fi întâmplat duminică, iar imaginile au fost surprinse de cititorii noştri, care le-au expediat pe adresa redacţiei. Nu se ştie dacă vre-o persoană a avut de suferit, cert este însă că gospodăria din imagine are de suferit şi nu pentru prima dată…

O fi de vină şoferii neatenţi sau curba din preajma casei este cu ghinion?

Unele fotografii spun mai multe decât cuvintele sau o parte din articolele scrise de jurnaliști. Astfel, această rubrică are menirea să mediatizeze cele mai sugestive fotografii realizate de către reporterii de la “Observatorul de Nord”. Cititorii și vizitatorii noștri ne pot trimite fotografiile lor prin intermediul rubricii Sesizează o problemă  sau Adaugă o știre. Vă rugăm să menționați în mesaj, unde și când a fost realizată poza, precum și alte detalii relevante.

Dezvoltarea paginii web a ziarului „Observatorul de Nord” este unul din obiectivele proiectului “Presa locală – dezvoltare prin digitalizare”, implementat de publicaţia independentă „Observatorul de Nord” şi finanţat de Ambasada SUA în Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.