Vă așteptăm la iarmarocul „Produs de Soroca” și festivalul „Victor Postolachi”!

0
204

Consiliul Raional Soroca vă invită la 26 mai la ediția a doua a iarmarocului „Produs de Soroca”, unde agenții economici din raion își vor prezenta produsele pentru soroceni și oaspeți. Și fiindcă sărbătorile sunt mai frumoase atunci când este și o muzică bună, iarmarocul se va desfășura împreună cu Festivalul de muzică populară „Victor Postolachi”, unde se vor aduna orchestre din nordul Republicii Moldova. Invitați speciali – Nicolae Botgros și Orchestra Naţională de Muzică Populară „Lăutarii”. Ne vedem la 26 mai, de la ora 10:30 pe Piața Libertății din Soroca!

Aducem mulțumiri pentru colaborare la realizarea acestui spot următoarelor persoane: Nicolae Botgros, Simion Lungu, Valeria Hangan, Nicolae Maxim, Constantin Ciubarca și Centrului comerical Forurchette din municipiul Soroca.
Scenariu și regie: Vadim Șterbate, Imagine: Ion Biciuc, Constantin Ciubarca, editare video: Mariana Ursachi, voce: Natalie Craveț, muzică: Orchestra Națională de Muzică Populară „Lăutarii”.

 

Articolul precedentCine alege și cine culege?
Articolul următorDEFLAGRAȚIE LA FLOREȘTI
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.