Laboratorul performant de analize medicale, Invitro Diagnostics, deschide două centre de recoltare la Soroca

0
702

De șase ani, motorul care mișcă echipa laboratorului medical Invitro Diagnostics este dorința sinceră de a le oferi oamenilor servicii medicale de înaltă calitate. Așa se explică investițiile continue în echipamente de ultimă generație, în specialiști cu viziuni progresiste, în condiții mai bune de investigație și, nu în ultimul rând, în comoditatea clienților. De aceea, analizele rapide, precise, cu rezultate veridice, sunt accesibile astăzi și pentru locuitorii orașului Soroca.

Laboratorul medical Invitro Diagnostics le pune la dispoziție peste 1000 de tipuri de teste medicale. 95 la sută din rezultate le sunt eliberate clienților chiar în ziua recoltării probelor. Fiecare client are la dispoziție cabinetul personal online cu istoria investigațiilor făcute. Analizele medicale se efectuează cu echipamente de ultimă oră, la prețuri prietenoase. Informații la tel.078903999, 022903999 sau www.invitro.md

Centrele de recoltare din orașul Soroca sunt situate pe străzile: Kogălniceanu, 15 – cu deschidere din 08.12.20; Testemițanu (lângă Spitalul Raional) – cu deschidere din 16.12.20.

Acolo veți fi întâmpinați cu zâmbet, tratați – cu respect, examinați – cu acuratețe, în condiții impecabile. Și ca să continuăm cu veștile bune, o să vă mai spunem că primii clienți ai centrelor de recoltare din Soroca sunt întâlniți cu reduceri!

În perioada 08.12.20-22.12.20, clienții Invitro Diagnostics din Soroca beneficiază de 50 % reduceri la analize de laborator.

Cu Invitro Diagnostics e mai ușor să fii sănătos!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.