Percheziții: Peste 600 plante de cânepă au fost descoperite la Soroca, suspecții au fugit (VIDEO)

0
1018
Captura video/Poliția de Frontieră

665 de plante de cânepă semiuscate și mai multe recipiente pentru consumul substanțelor narcotice, au fost depistate și ridicate din gospodăria unui sorocean. Descoperirea a avut loc în urma percheziționării a trei locații din orașul Soroca, unde exista informația precum că proprietarii ar fi implicați în diverse activități ilicite, se arată în comunicatul Poliției de Frontieră.

 

Potrivit sursei, polițiștii de frontieră din Direcția regională Nord, în coordonare cu Procuratura din orașul Soroca, au inițiat un șir de măsuri investigative în cadrul cauzei penale, pornite acum o lună, timp în care s-a monitorizat activitatea a trei locuitori ai orașului Soroca. În rezultat, la sfârșitul săptămânii trecute au fost autorizate percheziții la domiciliile acestora.

 

Deoarece cei trei bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani au dat bir cu fugiții, a fost nevoie de intervenția colegilor de la Detașamentul Situațiilor Excepționale Soroca și Inspectoratul de Poliție Soroca pentru a facilita accesul în locuințe.

 

Ca urmare a măsurilor efectuate, într-un garaj au fost depistate opt rânduri de sfori pe care erau agățate 665 de plante canabis semiuscate, îngrijite și special cultivate, cât și ridicate recipiente utilizate pentru consumul de substanțe narcotice.

Echipa de anchetă continuă cercetările pe cazul dat sub toate aspectele legale, în vederea elucidării circumstanțelor și reținerii persoanelor implicate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.