Mâine are loc Forumul Raional al Pedagogilor: În premieră evenimentul va avea loc online

0
114

Forumul Pedagogilor din Raionul Soroca, care se desfășoară tradițional în luna august, în premieră va avea loc online. În loc să se reunească într-o sală de festivități, cum era până acum, profesorii, elevii, părinții și autoritățile publice locale se vor întâlni la 26 august, pe platforma Zoom, din cauza situației epidemice din republică.

Genericul evenimentului este ”Managementul școlii în condiții de criză. Probleme, soluții, oportunități”.  Participanții vor evolua cu discursuri în care vor vorbi despre:

Conexiuni profesionale în contextul virtual – oportunități de dezvoltare; Școala comunitate de învățare pe timp de pandemie; Educația Parentală – premiză pentru dezvoltarea armonioasă a copilului; Învățarea pe cont propriu între efort și satisfacție ș.a.

Vedeți agenda AICI.

Amintim că din cauza pandemiei instituțiile de învățământ au în față o mare provocare de a organiza procesul educațional nu doar calitativ, dar și sigur în contextul epidemiei de COVID-19. În acest an, lecțiile se vor desfășura, la alegere, după unul dintre cele șapte modele propuse de ministerul de resort. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.