Consiliul Raional Soroca a organizat astăzi consultări publice în aer liber

0
166

Consiliul Raional Soroca a organizat astăzi consultări publice ale proiectelor de decizie ce urmează să fie examinate la ședința din 20 august. Deși sorocenii au fost invitați din timp, cetățenii nu s-au avântat să participe.

Ținând cont de pandemie, autoritățile locale au organizat ședința în aer liber, în fața clădirii Consiliului raional Soroca. Vă recomandăm să priviți secvențele video de mai jos, iar cei care nu au avut posibilitatea să vină la consultările publice pot transmite recomandările pentru proiectele de decizii până la 17 august 2020, pe crsoroca@gmail.com.

Transmisiunea video în direct a fost difuzată pe platforma euparticip.md de secretariatul Consiliului pentru Participare din raionul Soroca – Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, în cadrul Proiectului ”Facilitarea participării civice în procesul decizional”, implementat cu suportul oferit de către Fundația Est-Europeană în parteneriat cu Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare”, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Suedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.