VIDEO: Când scăpăm de noul Coronavirus? Află ce le spune un virusolog elevilor soroceni…

0
885

Elevii din raionul Soroca, participanți la tabăra „E-vacanța” organizată de Direcția Învățământ Soroca, au mai avut o întâlnire online interesantă. De această dată cu ei a discutat virusologul român Mihnea Boștină, stabilit în Noua Zeelandă și care activează la Universitatea Otago. Desigur că subiectul principal al acestei ediții a activității „Astă vară la Soroca” a fost noul Coronavirus. 

La întâlnirea online de pe platforma Zoom, unde au participat elevi și profesori din raionul Soroca, invitatul a vorbit despre importanța respectării măsurilor de protecție, în special utilizarea măștilor, ce este cu acest virus și cum se transmite. Elevii i-au acordat diverse întrebări, inclusiv când am putea scăpa de Covid-19. Vă recomandăm să priviți înregistrarea și să vedeți ce le răspunde…

Amintim că anterior elevii din raionul Soroca au discutat cu înotătorul Ion Lazarenco, arheologul Sergiu Musteață și Secretarul de Stat de la Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Natalia Grîu și apicultorul Efim Cazac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.