Două cazuri noi de Coronavirus în raionul Soroca sunt confirmate astăzi

0
1766
Foto: pixabay.com

159 cazuri noi de infecție cu noul Coronavirus au fost înregistrate astăzi în Republica Moldova, după procesarea a 1051 teste, informează Ministerul Sănătății, Muncii și protecției Sociale într-un comunicat. Două dintre cazurile noi sunt în raionul Soroca.

Astfel, în raionul Soroca numărul celor infectați cu Coronavirus a ajuns la 266, dintre care 181 de pacienți au fost tratați, iar opt au decedat.

Iată distribuția cazurilor după teritoriile administrative:

12 mai, distribuția cazurilor// Sursa: MSPS

Amintim că ieri, Ministra Viorica Dumbrăveanu a anunțat despre un focar de Coronavirus la Centrul de Plasament al Persoanelor cu Dizabilități Mintale din satul Bădiceni, unde patru persoane sunt confirmate cu COVID-19, altele 13 sunt izolate. Alte 100 de persoane au fost testate și așteaptă rezultatul. Atât printre bolnavi, cât și printre suspecți sunt beneficiari, dar și angajați ai instituției.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus în Republica Moldova a ajuns la 5154 cazuri. În total 2069 persoane au fost tratate, iar 182 au decedat din cauza COVID-19, mai informează ministerul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.