La Soroca vor putea fi susținute examenele de obținere a permisului de conducere

0
8270

De la 18 mai la Soroca se redeschide Secția de înmatriculare a unităților de transport și documentare a conducătorilor auto, care va deservi nu doar sorocenii, dar și cetățenii din raioanele Florești și Drochia. Pentru permisele de categoria C, D și E sorocenii vor merge în continuare la Bălți. Când vor putea fi susținute examenele de obținere a permisului de conducere în Republica Moldova încă nu se știe, dar acest lucru trebuie aprobat de Comisia pentru Situaţii Excepţionale a Republicii Moldova.

Despre aceasta ne-a informat Aliona Pelipețchi, deputat ales pe circumscripția Soroca, menționând că zilele acestea urmează a fi aduse calculatoarele pentru susținerea examenelor teoretice. Doamna deputat a mai menționat că inițiativa a fost una comună, a ei și a președintelui raionului Soroca. 

Informația ne-a fost confirmată și de Radion Ghilas, șeful Biroului de înmatriculare a unităților de transport și documentare a conducătorilor auto care de săptămâna viitoare se va transforma în secție. Examenele vor fi susținute în cadrul sediului din municipiul Soroca, de pe str. Ștefan cel Mare, 92.

Amintim că la începutul lunii februarie în cadrul unei vizte la Soroca a lui Victor Gaiciuc, fost Ministru al Apărării Republicii Moldova și a discuției avută cu Veaceslav Rusnac, Preşedintele Raionului Soroca, unul dintre subiecte a fost și redeschiderea Secției de înmatriculare a transportului și calificare a conducătorilor auto la Soroca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.