Ziarul „Observatorul de Nord” a fost inclus în „Cartea albă a mass-mediei din Republica Moldova”

0
207
Centrul pentru Jurnalism Independent a lansat cu prilejul Zilelor Libertății Presei Cartea albă a mass-mediei din Republica Moldova, în care au fost incluse istoriile a nouă instituții de presă, printre care și „Observatorul de Nord”.
 
 
Pe lângă redacția noastră în carte mai sunt relatate istoriile de succes ale Agora, Centrul de Investigații Jurnalistice, Moldova.org, NewsMaker, RISE Moldova, SP Bălți, TV8 și Ziarul de Gardă.
„Am venit cu ideea lansării acestei publicații pentru a vorbi în cadrul Zilelor Libertății Presei nu doar despre probleme, ci și despre succese. Pentru că, în pofida turbulențelor de pe piața media, provocate deseori de politicieni, mai avem totuși instituții care rezistă în fața presiunilor, a dificultăților de ordin financiar, reușind să facă jurnalism de calitate. Au rezistat, rezistă și sperăm că vor rezista în continuare, chiar dacă asta nu e ușor în condițiile deloc propice din Republica Moldova. Vor rezista, așa cum au făcut-o și în primăvara acestui an, oferindu-ne informații pe care nu le-am putut vedea/auzi de la guvernanți”, a explicat pentru media-azi.md Nadine Gogu, directoarea executivă a Centrului pentru Jurnalism Independent.
 

Cartea poate fi accesată AICI

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.