TOP 5 filme despre Crăciun, bune de privit în perioada sărbătorilor de iarnă

0
154

Sărbătorile de iarnă sunt o perioadă potrivită pentru a petrece timpul alături de cei dragi și pentru a privi filme bune împreună. Iată cinci filme cu tematica sărbătorilor de iarnă, potrivite pentru zilele libere, potrivit youth.md

Coșmarul dinaintea Crăciunului

Această operă de artă a lui Tim Burton este cu adevărat uimitoare; într-o manieră puțin ciudată, dar păstrând spiritul căutat de toți. Desigur, atâta timp cât bradul de Crăciun și cadourile sunt prezente, suntem cu toții împăcați și cu un schelet Moș Crăciun.

Klaus

Te-ai întrebat vreodată cum a început toată legenda lui Moș Crăciun? Ei bine, ceea ce regizorul Sergio Pablos vrea să-ți prezinte în Klaus, este o poveste frumoasă despre prietenie, dragoste, aventură și miracol. Este cel mai bine privit în seara dinaintea Crăciunului, pentru efectul garantat de ‘warm and cosy’.

Noelle

Când Nick, (Moș Crăciunul în devenire) dă greș în sarcinile lui, Noelle – sora lui – vine cu o propunere. Ce-ar fi să-și ia o vacantă? Aparent, ceea ce Nick a planuit de fapt nu îmbunătațește situația. Urmărește aventura lui Noelle cuibarindu-te sub o plapumă groasă – frigurile Laponiei ar putea să te ia cu asalt!

Gremlini

Acest film prezinta povestea lui Billy, care primeste de Crăciun un mogwai de la tatăl sau, care îi lăsa și niște instrucțiuni bizare. Acest film este unul de tip comedie și cu un strop de horror, însă este perfect pentru a fi privit pe timp de Anul Nou, sau pur și simplu într-o seară de iarnă înfrigurată.

Cum a furat Grinch Crăciunul

Cum am putea uita de Grinch – unul dintre cele mai bune filme de Crăciun, sau poate chiar cel mai bun; cel pe care cu siguranță l-am urmărit la micile ecrane de mai mult de 10 ori? Dacă încă nu ai vizionat acest film, pregătește-ți repede un bol cu pop-corn și câteva dulciuri, pentru că nu-ți vei putea dezlipi ochii de pe uimitorul și magnificul Grinch, jucat cu măiestrie de Jim Carrey.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.