Horoscop 1 ianuarie 2020: Noul an aduce noroc și vești bune

0
208
Veștile bune sunt și pe plan financiar
Veștile bune sunt și pe plan financiar
 

Prima zi din noul an aduce surprize frumoase și momente de neuitat pentru mai multe zodii. Veștile bune sunt și pe plan financiar, acolo unde cei mai norocoși ar putea pune mâna pe o sumă frumoasă de bani, transmite Știri.md cu referire la Observator.tv.

Horoscopul zilei 1 ianuarie 2020 Capricorn

Dacă vorbim de schimbări majore la început de an, atunci vorbim de CAPRICORNI. În special în ce privește cariera, acești nativi sunt favoriții astrelor.

Horoscopul zilei 1 ianuarie 2020 Vărsător

Pentru VĂRSĂTORI este o perioada bună pentru a relua legăturile cu vechi prieteni, poate și cu foști parteneri. Vorbim în cazul lor de dorința de a face pace cu trecutul.

Horoscopul zilei 1 ianuarie 2020 Pești

Nativii PEȘTI primesc vești excelente în plan financiar. De asemenea, este o perioadă prielnică unei afaceri, cu șanse să fie profitabilă de la bun început.

Horoscopul zilei 1 ianuarie 2020 Berbec

BERBECII au toate motivele să înceapă noul an cu zâmbetul pe buze. Bună parte dintre ei au încheiat 2019 cu bine, așa că nu au motive de îngrijorare nici pe viitor.

Horoscopul zilei 1 ianuarie 2020 Taur

TAURII încep anul cu sentimentul straniu că un lucru fie bun, fie înspăimântător este pe cale să se petreacă. Pășesc în noul deceniu cu o ușoară stare de neliniște.

Horoscopul zilei 1 ianuarie 2020 Gemeni

GEMENII își schimbă planurile cu o viteză amețitoare. Unii dintre ei pot suferi anul acesta teamă că nu se bucură suficient de viață, că nu experimentează tot ce trebuie.

Horoscopul zilei 1 ianuarie 2020 Rac

Invitații tentante, călătorii, distracție sunt cuvintele de ordine pentru RACI. Încep anul cum nu se poate mai bine, plini de optimism și încredere.

Horoscopul zilei 1 ianuarie 2020 Leu

Farmecul personal este cea mai bună armă a nativilor LEU. Cu încredere în energia pe care o emană, pot duce la bun sfârșit orice își propun.

Horoscopul zilei 1 ianuarie 2020 Fecioară

Nici nu a început bine anul, că FECIOARELOR deja le stă gândul la cum să își îmbunătățească situația financiară. Sfatul astrelor pentru ele este să arunce un ochi și la alte planuri.

Horoscopul zilei 1 ianuarie 2020 Balanță

Dragi BALANȚE, chiar dacă va doriți să fiți mereu acolo pentru cei dragi, nu e necesar să va asumați răspunderea pentru greșelile lor. Puțin egoism nu strică niciodată.

Horoscopul zilei 1 ianuarie 2020 Scorpion

SCORPIONII ar putea fi atrași de tentații mai ușor decât în mod normal. Dorința de aventură, de noi experiențe îi poate face ușor vulnerabili.

Horoscopul zilei 1 ianuarie 2020 Săgetător

SĂGETĂTORII pot da impresia că nu sunt atenți, că nu acordă importantă celor din jur, însă, în realitate, sunt ochi și urechi. Iar această disimulare este numai în avantajul lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.