Dodon dorește  alegeri prezidențiale pe data de 8 noiembrie 2020

0
28

  Deși evită să spună direct dacă va candida sau nu pentru un nou mandat, președintele Igor Dodon se pare că ochit deja în calendar data viitoarelor alegeri prezidențiale.

  Mai mult, acesta spune că următorul șef de stat va fi ales tot de cetățeni, prin vot direct, în ciuda informațiilor vehiculate în spațiul public precum că procedura ar putea fi modificată, transmite Știri.md cu referire la Agora. „Alegerea președintelui se va face direct, de popor. Scrutinul va fi în toamna anului viitor, în octombrie-noiembrie. Poate pe 8 noiembrie.  Iată eu propun să fie pe 8 noiembrie. Campania electorală să înceapă pe 8 septembrie, cu 60 de zile înaite de alegeri. Dodon: Eu nu am decis dacă voi candida sau nu. Până în august mai este timp”, a declarat Igor Dodon în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

  Amintim că la scrutinul prezidențial din 2016, în turul doi, candidații care au luptat pentru funcția de președinte al Republicii Moldova au fost Maia Sandu și Igor Dodon, cel din urmă obținând funcția.

SURSA: agora.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.