Pugaciova s-a supărat pe Buzova

0
462
Alla Pugacheva a fost nemulțumită de imaginea lui Buzova, ,,comportamentul ei în fața publicului, precum și lipsa de talent”.
Alla Pugacheva a fost nemulțumită de imaginea lui Buzova, ,,comportamentul ei în fața publicului, precum și lipsa de talent”.

 Faimoasa artistă din Rusia, Alla Pugaciova, potrivit presei rusești, a apelat la producătorul Igor Krutoy cu o solicitare de a refuza participarea prezentatoarei TV și bloggerului popular Olga Buzova la filmările pentru show-ul de revelion ,,Голубой огонек”.

Potrivit gazeta.ru, motivul a fost comportamentul scenic al Buzovei, pe care Pugaciova îl consideră nepotrivit pentru o emisiune de familie cum este Голубой огонек, transmite Știri.md cu referire la unica.md. Potrivit reportajelor de presă, Alla Pugaciova i-a cerut producătorului Igor Krutoy să se asigure că prezentatoarea TV și bloggerul Olga Buzova nu va participa la filmări anul acesta.  Alla Pugacheva a fost nemulțumită de imaginea lui Buzova, ,,comportamentul ei în fața publicului, precum și lipsa de talent”. Artista a Poporului din URSS a subliniat că Anul Nou este o sărbătoare de familie la care nu este obișnuit „трясти арбузами”, ea făcând referire la o piesă a Olgăi, în care aceasta îndeamnă fetele să-și scuture ,,harbujii”, adică, probabil, ,,fesele”. Deocamdată, Olga nu a venit cu o reacție.

SURSA: unica.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.