(FOTO/VIDEO) Pedagogii vârstnici – în centrul atenției de 8 Martie la Racovăț

0

O frumoasă sărbătoare a avut loc, în ajunul Zilei Internaționale a Femeii, în incinta gimnaziului Racovăț. Colectivul pedgogic al gimnaziului împreună cu elevii claselor a VII-a – a IX-a, susținuți de comitetul părintesc al elevilor, colectivul grădiniței nr. 1 din localitate și sponsori din sat, au invitat profesoarele și educatoarele pensionare din localitate, la un eveniment festiv dedicat lor.

Scopul sărbătorii este de a exprima încă o dată recunoștința pentru activitatea de pedagog pe care au desfășurat-o pe parcursul vieții și de a aminti că și la această vârstă onorabilă educatoarele, învățătorele și profesoarele sunt membre importante ale societății. Invitatele s-au bucurat nespus de atenția tuturor, dar și de florile și cadourile pe care le-au primit.

Livia Braiescu, directoarea gimnaziului Racovăț, felicită invitatele cu 8 Martie

Totodată, evenimentul a fost un moment de respiro pentru toți participanții: pedagogi, părinți, elevi, alți oaspeți invitați.

Elevii claselor mari au interpretat cântece și au recitat poezii dedicate femeii, mamei, dascălilor. Iar ansamblul folcloric „Floare de dor”, membrii căror sunt elevii claselor mai mici, a evoluat cu un buchet e cântece.

Ansamblul folcloric „Floare de dor”, conducător atistic, Lilia Rotari

Mai multe detalii de la eveniment citiți în ziarul „Observatorul de Nord” de vinerea viitoare.

Vă propunem o galerie foto de la eveniment.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.